208. Mechelseheide

Comments ( 3 )

 • Sjef Schmit

  Donderdag 5 december 2019 veel mist maar tegen 10 uur scheen de zon en was het heerlijk lopen in de vrieskou op dit prachtig stukje heidegebied bij Maasmechelen. Een korte maar zeer mooi e wandeling met af en toe een klim en door een prachtig heidegebied. Ook het 2e stuk aan de overkant van de weg is de moeite waard. Je loopt lekker door de bossen en open veld. Zowel de kaart als de routeomschrijving en gps aangepast en de (oude) route is weer helemaal up to date. Geniet ervan!!

 • Sven

  Alleen het 1e gedeelte is de moeite waard. Het 2e gedeelte is vrij eentonig, recht toe recht aan over zeer brede paden. Weinig uitdagend, zeer vlak. Leuk als gezinswandeling, meer niet.
  Voor de wat meer ervaren wandelaar, die niet alleen maar KM wil maken is dit een saaie wandeling.

 • Loes Swart

  Korte niet zware en mooie wandeling helemaal door het groen. Leuke afwisseling van heide en bos. Tweede deel door bos vonden wij ook prachtig zeker nu de bomen in de herfst mooi gekleurd waren. Veel paddenstoelen gezien. Had de laatste tijd erg veel geregend. Deze wandeling was toch goed te lopen.

Leave a Comment