1311. Stevensweert

Comments ( 6 )

 • Astrid

  Wat een heerlijke wandeling. Voor ons een van de toppertjes van deze site! Als het enigzins kan zou ik geen gebruik maken van de 2 alternatieven. Want je mist dan 2 mooie stukken van de wandeling . (Struinen langs de Huyskensplas en het oversteken van de Geleenbeek dmv stapstenen). Vanaf nummer 6 loop je een stuk door een gebied met allemaal struiken van de Duinroos. Die nu prachtig in bloei staan!
  We hadden een sfeervolle pauze plek gevonden bij de Vestingwerken Stevensweert. Hier kregen we tijdens onze picknick/lunch, een mooi uitzicht en een gratis concert van kwakende kikkers kado…..

 • Frank Kwinten

  Prachtige wandeling, zeker in deze tijd van het jaar. Bloeiende rozen, kwakende kikkers, vrolijke vogels. En voor de minder getrainde wandelaar: lekker vlak!

 • Piet Cosemans

  Zeer mooie wandeling, prachtige natuur , wandelen tussen de galloway runderen en wilde paarden, perfect beschreven.

 • Wim Lemmens

  Ideale wandeling om tot rust te komen. Kwam de eerste 6 km. niemand tegen. Routebeschrijving nog steeds up-to-date.

 • Toos

  Alles wat in de hieronder geschreven commentaren staat klopt: eerste stuk heel rustig, prachtig bloeiende duinroos, stapstenen erg leuk aangelegd, mooie vergezichten over het water. En voor ons sinds lange tijd weer van een heerlijke lunch op een terras kennen genieten in het mooie centrum van Stevensweert, halverwege de wandeling. Aan het eind is ook nog een terras.

 • Sjef Schmit

  Vandaag rondje Stevensweert gelopen in combinatie met wandeling 667. Heerlijk struinen langs het water en de uiterwaarden. Het hoge water is inmiddels verdwenen maar hier en daar toch zichtbaar met name de slijk en de rommel. LET OP!!! Op het kaartje van de routebeschrijving staan 2 alternatieve blauwe routes. In verband met werkzaamheden rond de Molenplas is het rondje voorbij de stapstenen tot april 2022 afgesloten. Ook het pad voorbij de Grensmaas (2 klaphekjes) is afgesloten. Ondanks deze 2 afsluitingen, blijft het een heerlijke uitwaai wandeling.

Leave a Comment