Comments ( 2 )

  • Bas Vijgen

    Het eerste stuk na de parkeerplaats is niet toegankelijk (15-05-2021). Beter om de route een stukje in te korten en te starten aan de manege Kattevennia (Parking Kattevennen)

  • Astrid

    Vandaag deze gevarieerde stads-, natuurwandeling gelopen. Eerste stuk begint erg mooi met het langste knuppelpad van deze site. Via het mooie Heempark met speeltuin, een dierenparkje, zonnewijzerpark en mooie vijvers sta je ineens in het centrum van Gent. Je loopt dwars door een passage van een shoppingcentrum. En al gauw bereik je het gezellige Grand Cafe Relaxy. Via verrassende paadjes, o.a. langs achtertuinen, ben je ook zo weer in het bos… en zelfs een stukje heidegebied. Wij hebben de route prima kunnen volgen en hebben geen last gehad, zoals Bas Vijgen hierboven beschrijft, dat er iets niet toegankelijk was. Ik verwacht dat het probleem opgelost is doordat er nu een weg is aangelegd.

Leave a Comment