Comments ( 2 )

  • Toos

    Het eerste deel van de wandeling is heel mooi: een prachtige tocht langs allerlei waters, heel erg de moeite waard. De toegang naar kasteel Dilborn was nog afgesloten evenals de toegang tot het stadspark in Bruggen. Een reden om deze wandeling nog eens over te doen en dan helemaal!

  • Sjef Schmit

    Vanmorgen deze wandeling gelopen. Een heerlijk pad door de bossen langs de vennen en langs de Swalm. Als je beschrijving volgt kom je opeens uit bij een mooi kasteel en dito omgeving. Dan wandel je bijna weer dezelfde weg terug en loop dan richting Brüggen. Dan sta je opeens in Brüggen op een plek van de vroegere burchttorens. Met een kleine wandeling door het leuke stadje loop je door de bossen weer terug naar het startpunt. Hierna naar Swalmen gereden en wandeling 1150 gelopen.

Leave a Comment