1323. Schinnen – Amstenrade

Comments ( 2 )

  • Astrid

    Gisteren deze afwisselende wandeling gelopen. Zo zit je in het bos en zo loop je over mooie veldwegen door open landschap met schitterende uitzichten. Dan een relatief groot stuk door de dorpjes Oirsbeek en Amstenrade. Helaas was het kasteelpark van kasteel Amstenrade door werkzaamheden nog steeds gesloten. Vanaf de schietpaal van de schutterij Sint Martinus krijg je een schitterend pad omlaag, met uitzichten over Vaesrade, richting buurtschap Thull. We hebben weer genoten!

  • Piet

    Gisteren deze wandeling gelopen vanuit Schinnen. 1e stuk en laatste stuk zijn mooi. Maar je loopt een relatief lang stuk door Oisbeek en Amstenrade, dat is wel jammer, zeker daar het kasteelpark dicht is. Niet omdat er gewerkt wordt, maar omdat de beheerder met pensioen is werd ons verteld door een buurman. Dus het kasteelpark gaat voorlopig niet meer open is de verwachting en dat is wel jammer voor deze wandeling.

Leave a Comment