1325. Roosteren

Comment ( 1 )

  • Robert Blom

    Op zondagochtend 28/06/2020 al vroeg op pad en de auto geparkeerd op de parkeerplaats bij de brug. Vanaf hier gaat het eerst naar Roosteren alwaar je een stukje door het dorp zelf wandelt en dan langs en over de dijk terug naar de brug. Juist op dat moment dat ik deze overging vertrok een stoet van zeker 50/75 Konikpaarden aan hun tocht naar de drinkplaats aan de Maas. Erg mooi om te zien en schitterende foto’s kunnen maken. De brug over naar België eerst richting de mooie plassen van Heerenlaak en dan via Aldeneik naar Maaseik. Maaseik zelf was niet echt druk dus genoeg tijd en ruimte om alles op en rondom het mooie marktplein te bezichtigen. Aangezien er een klein buitje aankwam even een tussenstop voor een lekkere kop koffie en een Belgisch kersenvlaaitje en dan over de dijk weer terug naar de auto. De afwisseling tussen eerst natuur/water en aansluitend de stad zelf was erg mooi. Route prima in orde, maar hij is dan ook pas nieuwe.

Leave a Comment