1326. Roosteren

Comments ( 3 )

 • J. Hettinga

  Op woensdagmorgen 5 aug. j.l. was bij het vertrekpunt de parkeerplaats om 09.15 uur nog afgesloten. Parkeren in het dorp dus !

 • Frank Kwinten

  Heerlijke wandeling langs de Maas – wat een rust!
  Wij liepen er bij hoogwater, de stroming is dan echt imposant – net als het waterpeil.
  Bij Roosteren kwamen een kudde van wel 50 Koniks tegen.

 • Rudi

  Wandelen langs de Maas, verder langs de Maas en dan nog een mooi stuk langs de Maas. O ja, tussendoor aan de oever van de Maas ook nog een uitzicht op de kerktoren van Maaseik. Is het de aandachtige lezer al opgevallen dat deze route in het teken van de Maas staat? Ideaal om tot rust te komen. Uitwaairoute staat in de gids beschreven. Een strakke wind zorgt er vandaag voor dat het bij vlagen bijna een wegwaairoute wordt. Heerlijk. En de Maas? Die kolkt rustig door. Door de wind staat er een flinke stroming. Begeleid door de natuurelementen en de vele vogels wiens concerto toch boven het geraas uitkomt, kun je alles lekker laten waaien en je al genietend laten meevoeren langs de waterkant. Op het einde via enkele rustige wegen terug naar Roosteren. Fijne, rustige wandelroute zonder moeilijke stukken die voor iedereen goed te behappen is.

Leave a Comment