1327. Gronsveld

Comments ( 2 )

  • Annemarie

    Vandaag op een mooie zonnige dag deze afwisselende route gelopen. Zo struin je heerlijk in de schaduw door de bossen over leuke paadjes, zo loop je heerlijk in de zon over velden en veldwegen met mooie uitzichten. Een echte aanrader deze route…..wij hebben genoten!

  • Margot Langhmans

    Wij deden deze wandeling zondag 6 december. Het is een mooie, afwisselende wandeling maar opgelet: verschillende paden, incl. het mooie graspad waarover sprake halverwege punt 4 (de veldweg wordt een mooi dalend pad) zijn momenteel een echt modderparcours waar je goed moet uikijken of je gaat onderuit (we spreken dus over ervaring want iemand ging ook effectief onderuit op het mooie graspad :-).
    Maar, ondanks onze uitschuiver, blijft de wandeling een aanrader!

Leave a Comment