1328. Gronsveld

Comments ( 2 )

  • Huub Beckers Maastricht

    Wat een leuke korte route, na de wat klimmetjes wordt je beloond met mooie uitzichten en interessante wetenswaardigheden op deze route.

  • Rudi

    Prachtige korte route door het magnifieke Savelsbos. Voor wie van de ruigere boswandelingen houdt, is deze een aanrader. Klimmen en dalen, door het water uitgesleten paden en afgewaaide takken die her en der wat buk- en/of klauterwerk vergen, het draagt allemaal bij tot de wandelpret. De doortocht langs de oude vuursteengroeve geeft het geheel nog een extra touch mee en uiteraard is het uitzicht op onder andere de krijtrotsen van Ternaaien ook niet te versmaden. De gastronomische wandelliefhebber onder u blijft misschien wel, letterlijk, op zijn honger zitten. Volgens de routeplanner op weg naar Gronsveld zou taverne Charmant, waar dit tochtje vertrekt, permanent gesloten zijn. Deze route samengevat? Kort maar krachtig!

Leave a Comment