1331. Oisterwijk

Comments ( 6 )

 • Wiellie

  Deze wandeling gelopen op 04-07-2020. Brabant op z’n mooist.
  Opmerking: Punt 7 kan in de zomer flink begroeid zijn, hier voor is een alternatief beschreven.

 • Wiellie

  Deze wandeling gelopen op 04-08-2020. Brabant op z’n mooist.

 • Toos

  Dat het in Brabant ook heel erg mooi wandelen is en dat heel veel mensen dat ook doen werd hier vandaag wel duidelijk. Het is een prachtige tocht met het pad langs de Rosep en langs de talloze vennen. Na een heel stuk over de hei van de Kampina blijft de route langs de beek mooi tot het eind. Met coffee to go bij punt 2 en een kerststal met koffie en soep op het eindpunt.

 • Sjef Schmit

  Na wandeling 1332 deze wandeling gelopen en ook gestart bij HRC Meneer van Eijck. Je loopt al direct de bossen in langs een schitterend ven en dan nog een ven. Dan via een smal paadjes langs de Rosep op naar de Kampina. Een uitgestrekt heidegebied met overal vennen. Heerlijk rustig lopen daar. Ik voelde me heel alleen op de wereld, zo’n rustig gebied is de Kampina. Echt genieten en om tot rust te komen. Dan weer heerlijk door de bossen en bijzondere paadjes terug naar het startpunt. Een wandeldag van meer als 28 km en dat voel je wel in de benen, maar bij de sponsor een lekker glaasje bier was een welkome dorstlesser.

 • Gerald en Ilse

  Deze waanzinnig mooie en afwisselende wandeling hebben we gisteren 23-5 gelopen. De verwachtingen waren hoog, immers werd in de routeomschrijving vermeld dat dit een van de mooiste wandelingen in Brabant zou zijn! We zijn het hier nu volledig mee eens. De route heeft echt alles en is heel afwisselend! Stukken door bos, langs vennen, over open (heide) landschap, weidse uitzichten, kleine mooie rustige paadjes etc. etc. Het stukje langs de Rosep is echt prachtig en de uitgestrektheid en alle vennen op de Kampina is geweldig. We hebben enorm genoten van weer zo’n prachtige wandeling. Bedankt ! 🙂

 • Hans van Hooff

  Prachtige route
  Tegenover de parkeerplaats moesten door een weiland
  In eerste instantie dacht ik dat we fout zaten omdat dit geen pad is.
  Gelukkig had ik de route op de gps gedownload waardoor we er uiteindelijk wel uit kwamen
  Maar nogmaals
  Bedankt voor de mooie route

Leave a Comment