1324. Lage Mierde

Comments ( 2 )

  • Sjef Schmit

    Vandaag met dit mooie open weer deze prachtige bosrijke wandeling gelopen. Door de vele regenval van de afgelopen dagen hier en daar wat veel modder, maar het landgoed Utrecht is een pracht gebied. Veel bospaden, mooie vennen en heel erg stil. Als je stilstaat is het werkelijk genieten, zoveel rust straalt dit gebied uit. Hou je van wandelen in mooie groene bossen, dan is dit een aanrader. Helaas, de sponsor was dicht, maar in de zomer als deze weer open is/mag, dan zal het een welkom adres zijn na deze lange wandeling.

  • Liesbeth Huisman-Bonné

    Prachtige wandeling.
    T begin van de wandelroute moet aangepast worden! Zodra je de Reusel bent over gestoken kun je niet t graspad naar R nemen. Ivm met verleggen van de Reusel kun je even verder niet oversteken!!!
    Met gpx erbij ben je weer snel op de route!

Leave a Comment