Comments ( 3 )

 • Rosa en Hans Bastiaansen

  Gisteren (zondag 18 april 2021) deze werkelijk prachtige route gelopen.
  Dit is een route die alles in zich heeft; dorp, bos, zand, water en de heuvels.
  Het was erg druk op deze route. Kwamen veel mensen die route 1164 liepen, ook van de legendarische Jos Wlazlo (heeft nog steeds geen lintje helaas!)
  Onder lekkere weersomstandigheden gelopen, wat zon en 14 graden.
  Het enige minpunt is dat deze route ook over een ATB route (die dalend is) gaat. Dus veel ATB’ers die met een rotgang langs suizen.
  En het is opletten bij de 7-sprong! Daar verloop je je makkelijk.

 • Astrid

  Vandaag eens alleen op pad in het “zuiden”. Ik was nog nooit te voet over de Brunssumerheide geweest…maar in een woord….schitterend! Ik kan me voorstellen wanneer de heide bloeit (juli/aug) het helemaal top is. Het was aardig druk met wandelaars. Maar verder geen ATB’ers tegen gekomen. (Zie reactie hierboven). Misschien omdat het vandaag donderdag was en je er in het weekend wel meer last van zult hebben.

 • Walter Van Gorp

  Wat een pareltje!!!!!! Echt prachtige wandeling, we voelde ons net op vakantie. Veel afwisseling, alles stond mooi fris groen, wat deed het deugd. Inderdaad in de zomermaanden zal het ook wel heel mooi zijn als de heide in bloei staat. ondanks dat het zondag was viel het qua drukte heel goed mee. Prachtig uitgezet Jos, dankzij jou hebben we een hele fijne zondag gehad

Leave a Comment