1334. Wahlwiller – Wittem

Comments ( 5 )

 • Astrid

  Vandaag stond deze schitterende wandeling op de planning. Wij hebben ervan genoten! We zijn in Wahlwiller gestart waardoor we in begin meer bergopwaarts mochten en later meer afdalingen hadden. Een mooi stuk bij de wijngaarden en later struinen in het prachtig waterwingebied Roodborn met zijn bruggetjes en stegelkes. Hier stond ook van alles in bloei, Distels, Weegbree, Wilde peen, Leverkruid…allemaal prachtig om te zien. Na Party nog een stukje langs de Geul en daarna via leuke veldwegen terug naar het beginpunt. Erg gevarieerde en leuke wandeling.Doen zou ik zeggen!

 • Sanne

  Hele mooie gevarieerde wandeling! Echt vanalles gezien! De brasserie is helaas verhuisd naar mechelen maar op het kruispunt 100 meter verder kun je ook een bakje koffie drinken.

 • Gino

  Gewandeld op 13/11/2022.
  Zeer mooie en gevarieerde wandeling. Het 2x kruisen van de Rijksweg doet hier absoluut geen afbreuk aan en ben je snel vergeten. Zeer leuke stukken langs de Geul, Eyserbeek en Selzerbeek. Top voor natuur en vergezichten.

 • Mark

  Mooie lus tussen Wahlwiller en Wittem. Je kruist twee keer de hoofdweg, maar verder merk je niet veel van het verkeer. Er is veel afwisseling en altijd mooie uitzichten.
  Sectie 6: Het pad aan het begin van deze sectie (vanaf “10 m voorbij Geulbrug gaat u R”) was vandaag behoorlijk overwoekerd. Een lange broek is handig in de zomer. Als alternatief kun je een eind later linksaf slaan op de Hommerigerweg, de Geul oversteken en de beschrijving rechts weer volgen.

  • Ingrid

   Vandaag 5 juli ook dit pad gelopen. Nog steeds niet begaanbaar. Distels, bramen en opkomende Berenklauw overwoekeren dit pad met als resultaat de nodige wondjes.

Leave a Comment