1337. ’s Hertogenbosch

Comments ( 2 )

  • Sjef Schmit

    Vandaag wederom een rondje Brabant. Begonnen met deze wandeling en in de middag Vught nummer 1339. Ik kom zelf uit de omgeving van Den Bosch, maar wat een prachtig gebied is dit. Zeer waterrijk en vele malen groter dan bijv. de plassen in Midden Limburg. Sommige paden waren wel erg drassig maar het loont echt de moeite om deze wandeling te doen. De 2 ijzeren bruggen met spoorrails over het water is heel bijzonder en uniek. Kortom een fantastische wandeling met vele mooi paadjes en vergezichten over het water.

  • Toos

    Nadat we eerder al op een volle parkeerplaats stuitten, besloten we vandaag de auto (betaald) te parkeren bij Transferium Deutersweg. Het was zeer druk bij de Moerputten maar het is dan ook een zeer bijzondere wandeling over de spoorbrug. Ook de rest van de route is zeer de moeite waard, het enige minpuntje is dat je heel lang verkeerslawaai hoort maar gelukkig hoor je de vogeltjes er bovenuit. Een prachtige afwisselende waterrijke wandeling!

Leave a Comment