1338. Middelrode

Comments ( 3 )

 • Eric Dankbaar

  Onder een matig voorjaarszonnetje deze route gelopen op 3 mei 2020. Wetende dat de routes van Jos altijd langs de mooiste paden en bezienswaardigheden voeren was ook deze route van grote klasse. Leuke single track paden, zelfs door een paarden- en koeien weide. Hoogtepunt was natuurlijk kasteel Heeswijk, maar ook de overblijfselen van Seldensate in Middelrode was een fotogenieke plekje. Binnenkort volgt van de gemaakte foto’s van deze route een filmpje op mijn YouTube kanaal: https://www.youtube.com/user/YTrikkied/videos

 • Marion Pluim

  23 September deze wandeling gelopen, een klein uurtje rijden vanuit onze woonplaats.
  Een echte Jos wandeling al vond ik persoonlijk het drukke verkeer op de provinciale weg storend.
  Ondanks dat toch een aanrader, als je Limburg even te ver rijden vindt!

 • J.Maas

  Vandaag deze schitterende route gelopen. Mooi stuk langs de Aa en kasteel Heeswijk is prachtig. Alle routes tot nu toe in Brabant zijn toppers Jos!

Leave a Comment