1338. Middelrode

Comments ( 6 )

 • Eric Dankbaar

  Onder een matig voorjaarszonnetje deze route gelopen op 3 mei 2020. Wetende dat de routes van Jos altijd langs de mooiste paden en bezienswaardigheden voeren was ook deze route van grote klasse. Leuke single track paden, zelfs door een paarden- en koeien weide. Hoogtepunt was natuurlijk kasteel Heeswijk, maar ook de overblijfselen van Seldensate in Middelrode was een fotogenieke plekje. Binnenkort volgt van de gemaakte foto’s van deze route een filmpje op mijn YouTube kanaal: https://www.youtube.com/user/YTrikkied/videos

 • Marion Pluim

  23 September deze wandeling gelopen, een klein uurtje rijden vanuit onze woonplaats.
  Een echte Jos wandeling al vond ik persoonlijk het drukke verkeer op de provinciale weg storend.
  Ondanks dat toch een aanrader, als je Limburg even te ver rijden vindt!

 • J.Maas

  Vandaag deze schitterende route gelopen. Mooi stuk langs de Aa en kasteel Heeswijk is prachtig. Alle routes tot nu toe in Brabant zijn toppers Jos!

 • Niels Vos

  Wandeling gelopen op 25 december. Door de hevige regen van de afgelopen dagen zijn laarzen / hoge wandelschoenen zeer aan te raden. Verder zeer mooie wandeling.

  1 tip bij punt 4: “Let op! Na 100 m gaat u tegenover vijver schuin” Hier zou ik extra vermelden: negeer rd klaphek ga voor klaphek naar links naar beneden.

  Verder was de route beschrijving weer top!

  Gr. Niels

 • Sjef Schmit

  Vandaag 2 prachtige wandelingen langs de riviertjes in Brabant. Deze wandeling gaat een groot gedeelte langs de Aa en de Leijgraaf. Tussendoor loop je ook nog eens langs een mooie uitkijktoren en Kasteel Heeswijk. Een imposant gebouw dat trots en fier in deze landerijen staat. Een juweeltje. Dan langs de Leijgraaf terug naar Middelrode. Hierna doorgereden naar St. Michielsgestel en route 1263 gelopen langs de Dommel en Esschestroom.

 • Bianca

  De route wordt weinig gelopen waardoor er op sommige plekken geen doorkomen aan was. Veel overwoekering door brandnetels en bramen. Ook was het op vele plaatsen heeeeel nat en modderig.
  Aan het eind van punt 1 is er iets in de afrastering aangepast waardoor je wat verder door moet lopen voordat je het eerste klaphekje tegenkomt.
  De kasteelruine, de uitkijktoren en kasteel Heeswijk maken wel veel goed.

Leave a Comment