Comments ( 4 )

 • Anita

  Op 30 juli 2020 deze schitterende waterrijke wandeling gelopen. Erg genoten van de afwisseling. De route is goed beschreven. Echt een aanrader.

 • Astrid

  Vandaag deze mooie wandeling gelopen. Het was een zwoele warme dag met onweer in de lucht. Maar wij hebben het droog gehouden. Al was warm , toch was deze route goed te doen, want je gaat voornamelijk door bos en langs een mooi groot meer. (Helaas hadden we onze zwemkleren vergeten anders hadden we even een verkoelende duik kunnen nemen). Indrukwekkend om de Fusilladeplaats, Barak 1b en het voormalige concentratiekamp te bezoeken. Daarna een leuk stuk langs het kanaal. Het laatste stuk liepen we door de bloeiende heide met zijn mooie vennen. (Helaas door de aanhoudende droogte, zat er nu weinig water in de vennen). We hebben er weer een mooie dag opzitten! Bedankt…

 • Sjef Schmit

  Samen met wandeling 1337 Den Bosch vandaag deze route over de Vughtse hei gelopen. Als geboren Vughtenaar was dit weer thuiskomen. Wat een prachtig pad om de IJzeren Man (niet zo mooi als hier in Weert bij de IJzeren Man). Dan door de bossen langs de stormbaan waar ik vroeger veel gefietst heb om naar het zwembad te gaan. Bij de fusillade plaats/monument wordt je weer herinnert wat hier vroeger is voorgevallen. Zeer indrukwekkend, maar dat vond ik vroeger al. Hierna via leuke paadjes richting de zwaar beveiligde gevangenis en het museum (helaas gesloten). Dan langs het kanaaltje richting heide gebeid met leuke vennetjes en lunetten. Al met al een zeer mooie wandeling die ik iedereen van harte kan aanbevelen en tevens een mooi stukje geschiedenis!!.

 • Toos

  Een prachtige wandeling waar je wel een dag voor uit kunt trekken om alles wat je onderweg tegenkomt goed in je op te kunnen nemen. Natuur en historie gaan hand in hand en de informatie over de bezienswaardigheden in de routebeschrijving heeft een grote meerwaarde. Wat is de Wandelgids toch een onuitputtelijke bron van mooie wandeltochten! Dank aan iedereen die hier aan meewerkt!

Leave a Comment