1340. Sint-Oedenrode

Comments ( 4 )

 • Astrid

  Weer zo’n leuke “Dommel route”. Op het eerste gezicht denk je, dat je veel door de plaats St – Oedenrode zal lopen. Dat is ook wel zo, maar al wandelend valt het niet op. Steeds weer struin je langs /over de Dommel. Kasteel Henkenshage lijkt wel uit een sprookje te komen. Wat een fantastisch mooi kasteel met een fijn en gezellig tuinterras. Wij hebben er wat gedronken zodat we nog wat langer konden genieten van de tuin …. en het kasteel. (Mocht het open zijn dan zeker doen!)
  Wij hebben er weer een mooie dag opzitten, bedankt Jos voor de tip!

 • Koos van der Loop

  Een prachtige wandeling met de Dommel als rode draad. Wederom genoten Jos. Ga zo door!

 • Sjef Schmit

  Vandaag deze wandeling gelopen in combinatie met Berlicum 1463. Het startadres is prachtig een mooi recreatie gebied met veel water. Dan door een stukje bos totdat je bij de Dommel uitkomt. Deze rivier blijft je nagenoeg de gehele wandeling volgen. Een prachtig rivier met veel bruggen en kronkelende paden. Je loopt door een sprookjes kasteeltje met terres en de tuin door naar een kronkelpaadje in het bos richting centrum. Het kerkhof achter de kerk is heel bijzonder en dan kom je de Dommel weer tegen alsmede een zijtak. Via een klein paadje langs een prachtige vijver weer terug naar het startpunt. Een prachtige wandeling die eer aan de Dommel doet!

 • Margriet

  Tijdens de wandeling kwamen stukken ons bekend voor….Later bleek dat we via de site Klik, print en wandel , “ naar het Kienehoef,” hadden gelopen.
  Maar, we vonden het echt niet erg, want wat was dit ook weer een mooie wandeling, langs de Dommel en het mooie centrum van Sint Oedenrode!
  Leuk dat “Het Rustpuntje” in Rijsingen nog steeds aanwezig was!

Leave a Comment