Comments ( 4 )

 • Jan en Tiny

  Deze nieuwe wandeling gelopen op vrijdag 17-7 en we waren zeer verrast. Mooi stuk langs de Dommel en prachtige vennen.Al met al raden wij deze wandeling van harte aan.De omschrijving was als van ouds super.

 • Sjef Schmit

  Brabant is zo mooi. Vanuit Weert is dit snel bereikbaar dus richting Nijnsel is korter bij dan je denkt. Een prachtige wandeling langs de Dommel en dan langs een schitterend ven. Door de bossen naar een ander ven en hierna door een stuk open veld richting Nijnsel. Genieten was het tijdens deze mooie wandeling. Vanuit Nijnsel naar Best gereden en daar wandeling 1309 gelopen.

 • Gerald en Ilse

  In november 2020 hebben we deze mooie en afwisselende wandeling gelopen. Vrijwel direct vanaf de start loop je volledig buitenaf en kom je over mooie paadjes door weilanden, loop je langs de Dommel, kom je langs mooie vennen en loop je een stuk door het Vresselsbos. Tot slot wandel je via het Dommeldal en langs de Dommel weer terug naar Nijnsel. Deze wandeling is prachtig! Een echte aanrader!

 • Astrid

  Een schitterende wandeling die zeker in onze top 10 hoort van deze site! Je komt langs mooie stukken van de Dommel die al meanderend door prachtige natuur gaat. Afgewisseld met een luxe villawijk en de nodige vennen. Nog een mooi natuur gebied de Dommelbeemden en dan op naar de uitkijktoren . Waar je een weids uitzicht hebt. Nog even struinen door open veld. Heerlijk!!
  P.s Een route waar De Dommel in voorkomt is altijd een geslaagde route… tenminste dat vinden wij..!!

Leave a Comment