Comments ( 3 )

  • Jan en Tiny

    Deze nieuwe wandeling gelopen op vrijdag 17-7 en we waren zeer verrast. Mooi stuk langs de Dommel en prachtige vennen.Al met al raden wij deze wandeling van harte aan.De omschrijving was als van ouds super.

  • Sjef Schmit

    Brabant is zo mooi. Vanuit Weert is dit snel bereikbaar dus richting Nijnsel is korter bij dan je denkt. Een prachtige wandeling langs de Dommel en dan langs een schitterend ven. Door de bossen naar een ander ven en hierna door een stuk open veld richting Nijnsel. Genieten was het tijdens deze mooie wandeling. Vanuit Nijnsel naar Best gereden en daar wandeling 1309 gelopen.

  • Gerald en Ilse

    In november 2020 hebben we deze mooie en afwisselende wandeling gelopen. Vrijwel direct vanaf de start loop je volledig buitenaf en kom je over mooie paadjes door weilanden, loop je langs de Dommel, kom je langs mooie vennen en loop je een stuk door het Vresselsbos. Tot slot wandel je via het Dommeldal en langs de Dommel weer terug naar Nijnsel. Deze wandeling is prachtig! Een echte aanrader!

Leave a Comment