Comments ( 2 )

  • Toos

    In de 8 jaar dat we bijna wekelijks een wandeling van de Wandelgids lopen, was dit wel de ruigste tocht. Het heeft de afgelopen periode niet echt veel geregend maar toch was het vanaf punt 3 heel erg modderig. Gelukkig hadden we hoge wandelschoenen aan want we zakten soms enkeldiep weg in de modder. Er staan ook heel veel struiken met flinke doorns zodat mijn jas op enkele plaatsen opengehaald is. Landschappelijk is de route erg mooi. voor de tweede lus was geen tijd meer vanwege de invallende duisternis, door al het kluunen waren we al 3 uur onderweg op de eerste ronde. Thuisgekomen de broeken in de was, de schoenen afgewassen en de jas kan in de zak. Dus: kies een goede dag want er valt echt wel veel te genieten!

  • Sjef Schmit

    Vandaag deze wandeling gelopen samen met 1496 Herpen. Een ruige tocht zeker vanaf punt 3 zoals Toos hierboven het omschreven heeft. Het is echt zoeken naar de het juiste pad maar het is erg modderig en veel omgevallen bomen, laaghangende takken en overwoekerde struiken. Ik ben er doorheen gekomen maar het was een hele expeditie. Is deze tocht avontuurlijk? Ja. Ruig? Ja. Moeilijk? Ja, soms. Goed kijken waar je loopt? Ja. Bar? Ja, soms. Doe stevige schoenen aan, liefst hoog en waterdicht, neem een gps mee en je komt er wel doorheen. Ik heb genoten van een stukje wildernis in Brabant. Op naar Herpen.

Leave a Comment