Comments ( 2 )

  • Huub Beckers Maastricht

    Op deze route rondom en in Elsloo kun je goed zien wat een pareltje dit dorp is. De afwisseling van paadjes door bossen, rustige wegen en de unieke rustplaatsjes. Laat je door Elsloo leiden door deze makkelijke wandeling.

  • Rudi

    Dat je in Elsloo en omstreken erg gevarieerde wandelingen kan maken is bekend. Vanochtend vroeg op pad en onderweg veelvuldig begroet en welkom geheten door vriendelijke en knuffelgrage viervoeters die hun baasje uitlieten. Een leuke bijkomstigheid. Eens de dorpskern achtergelaten ligt er een mengelmoes van natuur en cultuur voor onze voeten. Mooie onbekende paden in het Urdal mogen verkennen. Kasteel Stein met zijn slotgracht laat zich ook altijd graag bewonderen. Vervolgens via een bekende weg langs het Julianakanaal richting de historische kern van Elsloo. Wie ooit het genoegen geproefd heeft hier doorheen te struinen hoeven we niet te vertellen wat voor een pareltje deze oude dorpskern is. Via het kasteelpark van kasteel Elsloo en nog een laatste glimp van de rijke historie van het dorp keren we terug naar de parkeerplaats. Een wandelroute die natuurpracht en historische rijkdom combineert.

Leave a Comment