1350. Nijswiller

Comments ( 3 )

 • Fedor en Rivka

  Deze wandeling gestart in Baneheide, waarvandaan een werkelijk prachtige afdaling naar Nijswiller voert. Na het oversteken van de grote weg een pittig klimmetje. In het “nieuwe bos” wordt het navigeren even opletten maar het gaat goed. het laatste deel naar Baneheide is een fraai slingerend pad door een gevarieerd bos. Route is vrijwel geheel onverhard. Heerlijke wandeling.

 • Sanne

  In de beschrijving staat dat er een stuk van het oorspronkelijke pad begroeid is. In mijn ogen is het hele stuk langs het weiland begroeid. Het is te doen maar veel brandnetels, bramen, distels dus erg prettig lopen is het niet. Verder een verrassend mooie wandeling. Vooral het stuk van baneheide naar beneden.

 • al

  Deze wandeling gelopen HEERLIJK is vooral te doen bij warm weer mooie uitzichten en zoals gewoonlijk perfect uit gestippeld.
  p,s tja brandnetels en bramen e,d horen eenmaal bij n bos en weiland wandeling
  mvg A

Leave a Comment