Comments ( 5 )

 • Theu en Annie

  Afgelopen zaterdag hebben we deze route gelopen….het is een echte Struin route , wie van rust en stilte houd is deze een aanader ….nauwelijks een wandelaar tegen gekomen …bij punt 6 , waar Jos vermeld dat de boer graag het pad meeploegt….zijn we door hoge maisveld gelopen…en midden in de uitgang had de boer een paal geplaatst , waar we de rugzak af moesten doen om door de nauwe doorgang te kruipen..(.gelukkig hebben wij beide een wespentaille 😁 )
  Terras van Tierhof Alte Kirche is Zaterdags om 12 uur gesloten …we hadden gelukkig net genoeg water meegenomen …want het was een warme dag …we hebben genoten van de mooie route …daarvoor onze dank aan de maker(s) . vr.gr. Theu en annie

 • Inge en Fred

  Op een lekker warme woensdag 19/8 hebben wij deze wandeling gelopen. Er lagen geen boomstammen meer voor het smalle bospad (punt 1). een mooie wandeling.

  Jos, wederom dank voor onze 368e wandeling van jouw site!

 • Marc Linssen

  Maandag 12 okt 2020 deze route gelopen. Wie op zoek is naar allerhande soorten en maten stieëgelkes, tourniquetjes, draaipoortjes, klaphekjes, enz. Is hier aan het goede adres!!! Mooie afwisselende wandeling met mooie vergezichten en aardig wat informatie over de historie van de streek. Ondanks de afstand is deze wandeling goed te doen. De Geul loopt een beetje als rode draad door de wandeling. Bedankt voor weer een mooie wandeling!! Met vriendelijke groet Marc uit Brokkelze (Rimburg)

 • Ann en Paule

  Dankzij deze mooie uitgekiende route en prima beschrijving vandaag weer een heerlijke wandeling gelopen. Leuke kronkelende paadjes, weilanden met allerlei hekjes ( zie Marc Linssen ) , vergezichten, rust, stilte …. Weerom dank Jos !!

 • Albert

  Op zondag 7-10-2023 deze route gewandeld. Na punt 9: Het bruggetje over de geul is niet meer afgesloten.

Leave a Comment