1353. Borgharen – Itteren

Comments ( 5 )

 • Cees en Ingrid

  Als je de heuvels eens links wilt laten liggen is dit een perfecte wandeling. Een prachtige wandeling langs de maas, niet zo kolkend als bezongen, maar wel een uitgestrekte bloemenzee met daartussen wat paarden. Je komt er bijna niemand tegen. In punt 4 bij de ijzeren paal gaat het pad naar links naar de geul. Rechtdoor is meer voor avonturiers. Na afloop nog een vorkje mee geprikt bij de Tabbernakel in Itteren en dat was ook erg lekker. Kortom een zeer geslaagde dag met dank aan Jos c.s.

 • Martin Habets

  Erg mooie wandeling. Willen in voorjaar en zomer zeker nog ’n keer lopen. Vlinderstruiken in bloei zien. TOP

 • Rinus en Angelique

  Inderdaad een mooie wandeling, maar we denken dat het voorjaar of zomer veel mooier is om deze wandeling te lopen. Het was nu behoorlijk kaal en dor.
  En nog een tip; er lag ontzettend veel zwerfafval langs de Maas (nog van de overstromingen). Als je van zwerfafval opruimen houdt, kun je hier helemaal los gaan!

 • Kenneth

  Mooie route voor wie houdt van rivierenlandschappen, zeker in de late lente en de zomer. Er zijn nergens echt grote problemen, alleen hoge begroeiing (gras, brandnetels) kunnen het misschien wat moeilijker maken op enkele plekken en als het weer er naar is ook modder. Enkele opmerkingen over de routebeschrijving: bij punt 3 is er rechts geen klaphek meer, maar wel links, maar iets verder kom je zonder problemen weer op het rechte pad. In punt 5 was het “kronkelpad” dat tegenover nr. 22 begint in het begin dichtgemaakt met een lint, zo te zien zonder verdere uitleg, je moet daar dus over de weg verder, tussen de huizen. Het andere uiteinde van het pad leek wel open te zijn. Ik heb geen idee wat er aan de hand is/was en of het een “officiële” afsluiting was, dan wel een actie van buurtbewoners of zo.

 • Els

  Mooie wandeling in de Maasvallei. Door de droogte was alles dor. Wel mooi gezicht op de maas tijdens 1e gedeelte.
  Bij punt 6 in Itteren moet zijn “voorbij huisnr. 14” ipv van huisnr.4.

Leave a Comment