Comment ( 1 )

  • Kenneth

    Dit is een heel mooie wandeling, alleen net wat te veel verharde weg naar mijn smaak (zeker het laatste stuk), maar het blijft een aanrader met prachtige uitzichten, leuke paden en weggetjes, enz. Ik had nog een oude versie van de routebeschrijving (ik wilde deze route nl. vorige zomer al doen, vandaar) zodat ik aan het einde van punt 6 nogal heb moeten zoeken. Maar in de huidige versie lijkt mij toch een fout geslopen te zijn, met name hier: “Aan de doorgaande weg gaat u L (Nordumgehing/ K 21). Na 150 gaar u L over de veldweg. Negeer 200 m veder veldweg scherp rechts.” moet dat niet zijn: “Aan de doorgaande weg rechts? Anders loop je toch in een kringetje? Of mis ik iets? De rest van de routebeschrijving leek me wel oké, al was het in het centrum van Mayen af en toe wat zoeken, maar dat is geen verwijt naar de routemaker.

Leave a Comment