Comments ( 4 )

 • Sjef Schmit

  Deze wandeling gecombineerd met hetzelfde startpunt van wandeling 511. Een mooie wandeling met een prachtig lang stuk in het nieuw aangelegde Groot Molenbeek. Dit gebied moet nog verder groeien tot een mooi natuurgebied en dan zal het nog mooier zijn. Een zeer open wandeling met af en toe een stukje door de bossen. Op het terras bij Graaf ter Horst is het goed toeven.

 • Toos

  Leuke wandeling in onze eigen omgeving. Na de mooie Kasteelse Bossen liepen we over ons onbekende Veldwegen en paadjes naar de Tienrayseweg. Het tweede deel gaat over het in 2019 aangelegde wandel/fietspad, hier staat een picknickbank, de enige bank die je onderweg tegen komt en een leuke pauzeplek.

 • Margriet

  Het is mooi wandelen langs de Groote Molenbeek, maar ook door de Kasteelse Bossen en dat allemaal onder een lekker zonnetje!

 • Astrid

  Een aardige wandeling voor eens goed uit te waaien. Veel open gebied. In het gebied Grootte Molenbeek ga je door een weiland met runderen. (Op eigen risico) Wij troffen het natuurlijk want bijna alle runderen stonden bij het klaphek waar we door moesten. Houd dan maar eens 25 meter afstand van deze dieren. ( Wat duidelijk staat aangegeven op een bord) Maar een bewoonster van Horst gaf ons moed want volgens haar deden ze niks. Na nogmaals diep in de ogen van deze runderen gekeken te hebben en ze er toch wel zachtaardig uitzagen een poging gewaagd….niks aan het handje….ze lieten ons mooi met rust!

Leave a Comment