Comments ( 3 )

  • Sjef Schmit

    Deze wandeling gecombineerd met hetzelfde startpunt van wandeling 511. Een mooie wandeling met een prachtig lang stuk in het nieuw aangelegde Groot Molenbeek. Dit gebied moet nog verder groeien tot een mooi natuurgebied en dan zal het nog mooier zijn. Een zeer open wandeling met af en toe een stukje door de bossen. Op het terras bij Graaf ter Horst is het goed toeven.

  • Toos

    Leuke wandeling in onze eigen omgeving. Na de mooie Kasteelse Bossen liepen we over ons onbekende Veldwegen en paadjes naar de Tienrayseweg. Het tweede deel gaat over het in 2019 aangelegde wandel/fietspad, hier staat een picknickbank, de enige bank die je onderweg tegen komt en een leuke pauzeplek.

  • Margriet

    Het is mooi wandelen langs de Groote Molenbeek, maar ook door de Kasteelse Bossen en dat allemaal onder een lekker zonnetje!

Leave a Comment