Comments ( 2 )

 • Robert Blom

  Combinatie van thuiswerken/kantoor Heerlen afsluiten met deze onverwacht leuke wandeling. Gebied Benzenrade al vaker gelopen, maar deze route ging een hele andere kant op en het stuk door natuurreservaat Kunderberg was erg fijn met mooie vergezichten. Dik uurtje genoten van het weer en de omgeving met een prima beschreven wandeling.

 • L&L

  Op deze prachtige februari dag eens richting Parkstad gereden en de wagen gratis voorbij het Koffiehuuske geparkeerd. En dat was maar goed ook, want we hadden ons behoorlijk verlopen, en meer dan 2 uur nodig gehad om weer bij de auto te komen.
  Laat ik beginnen dat deze wandeling een groot modderbad was, maar dat was te verwachten met de overdadige regen van de laatste tijd.
  Toch weer 2.20uur lekker gebaggerd, en je eens verlopen, nou ja; dat hoort er gewoon bij. Dat maakt de uitdaging alleen iets groter, meer niet!
  Bedankjes weer voor Jos en Co!!

Leave a Comment