1365. Swartbroek

Comments ( 3 )

  • Tonnie

    Op 30 augustus deze prachtige wandeling gelopen. Genoten van begin tot eind!

  • Sjef Schmit

    Vandaag een wandeling dicht bij huis en dan is het wederom genieten. Zo dichtbij een prachtig natuurgebied met mooie paadjes door de bossen en langs beekjes. Natuurgebied de Krang mag natuurlijk niet ontbreken in deze wandeling, maar ook de prachtige vijver Heijkersbroek dat verscholen ligt in de bossen. Weer terug bij de helaas gesloten Hoeve Lieshout (covid-19 maatregel) en gestart met wandeling 1370.

  • Astrid

    Vandaag met de fiets naar het startpunt van deze mooie wandeling. Meestal zoeken we het een beetje verderop maar wat hebben we eigenlijk schitterende natuurgebieden onder handbereik. Op verschillende plekken hoorde je alleen de vogels en de kwakende kikkers…heerlijk rustig. Vlakbij een ree gespot. Een fijne pauze plek bij de vijver Heijkersbroek met zijn grote vissen, mooi dotterbloemen en zels een ijsvogeltje gespot. Via leuke (vlonder) paadjes door De Krang. Nog even gezellig wat gedronken op het leuke terras van de Hoeve Lieshout. Perfecte wandeling!!

Leave a Comment