1370. Swartbroek – Weert

Comments ( 5 )

 • Jan en Petra

  Vandaag deze prachtige wandeling gelopen aan de rand van Weert. Zoals altijd duidelijk beschreven.
  In Weert geboren en getogen zijn en nog nooit op deze bijzondere plek geweest.
  Weer een topper zo dicht bij huis.
  Met als beloning een heel vriendelijk ontvangst bij Hoeve Lieshout.

 • Astrid

  Vandaag eens alleen op pad. Met regen, wind en later gelukkig ook wat zonneschijn. Ik heb deze wandeling gecombineerd met route 1369. Voor mij allemaal bekend terrein maar blijft mooi langs de Leukerbeek, Natuurgebied Kootspeel en Roeventerpeel.

 • Sjef Schmit

  Na wandeling 1365 deze heerlijk wandeling gelopen. Langs de beekjes via de Kootpeel en dan het natuurgebied Roeventerpeel met een prachtig meer. Een schitterend uitzicht over dit meer met de vele vogels. Dan weer terug naar Hoeve Lieshout. De regen was spelbreker anders had ik wandeling 1369 nog erachteraan geknoopt. Volgende keer dan maar.

 • Christel Arts

  Net terug van het Zwarte Woud waarin we 250 km Schluchtensteig (en de rest) hebben gewandeld vanmiddag even de beentjes losmaken in Weert-Zwartbroek. Met het hondje. Is al bijna 14 dus een klein rondje is prima.
  Wat een prachtige mooie tocht. Over smalle paadjes, langs de beek. Ik had wat moeite met de loslopende paarden, maar ben dan maar met de hond door het graanveld gelopen aan de andere kant van de weg.
  Aan het einde heerlijke Limburgse vlaai gegeten bij Hoeve Lieshout.

 • Astrid

  Deze route in 2020 al eens gelopen. Vandaag even tijd om dit mooie rondje nog eens te maken. Alles nog tip top in orde!

Leave a Comment