Comments ( 3 )

  • Angelique

    Gisteren deze fijne wandeling gelopen. Mooie wandeling, goed omschreven (zoals altijd!), rustig gebied, alleen bij het Grootmeer is het even druk met dagjesmensen (met veel honden). Helaas door de lockdown geen horeca vandaag, maar er staan overal bankjes genoeg!

  • Sjef Schmit

    Vandaag rondje Brabant gelopen. Door de hevige regenval van afgelopen tijd was het wel nat, maar niet zoals op veel plaatsen in Limburg, waar het erg glibberig kan zijn. De Brabantse zandgrond laat het regenwater snel door!. Gestart bij het tenniscentrum heerlijk over een golvend pad door de bossen en daarna nog veel meer bospaadjes richting het mooie Grootmeer met een prachtig uitzicht punt. Dan via het vlonderpad weer terug naar de parkeerplaats. Een heerlijk route door de Brabantse bossen. Hierna route 1284 (Vessem) gelopen.

  • Astrid

    We hebben weer een heel fijne wandeldag erop zitten dankzij deze schitterende herfstwandeling. Bladeren waren er in allerlei herfstkleuren te vinden. Een complete heksenkring van paddenstoelen (Nevelzwam ) hebben we staan te bewonderen. De heksenkring had wel een doorsnede van 7 meter!!! Bij Bosschuur de Meren waren heuse kabouterdorpjes te bewonderen. Deze waren heel creatief gemaakt in het bos en bedoeld voor kleine kinderen om te komen kijken nu het herfstvakantie is. Een mooi vlonder pad tussen de beide meren, aparte golvende paadjes en een schitterend uitzichtpunt maakte deze wandeling compleet….

Leave a Comment