1379. Heerlen – Voerendaal

Comments ( 5 )

 • Nico Sniekers

  Zondag 20-09-20 deze mooie route gelopen,

 • Antoinette

  Heel goed aangegeven route! Geen enkele keer fout gelopen. We moesten alleen even kijken bij de kerk en de ijssalon: er stond een oliebollekraam in ons zicht voor de ijssalon, dus die zagen we niet meteen. Toen we hem gespot hadden was het weer duidelijk.
  Paden grotendeels goed begaanbaar, op een paar modderige bospaden na, maar dat maakt de wandeling extra leuk 😉 Volgens onze App: 8,32km gelopen, dus klopt prima

 • Robert Blom

  Prima wandelweer ondanks de weersvoorspelling en dus rond het middaguur geparkeerd bij het station in Voerendaal en op pad. Via allerlei asfalt, bos en veld wegen eerst rondom en door Voerendaal en dan naar het originele vertrekpunt. Onderweg toch weer diverse nieuwe paden belopen en aangezien de Orangerie open was voor to go en lekkere cappuccino en vlaai genomen en op het met kleine tegeltjes ontworpen bankje in het zonnetje even genoten. De terugweg eerst flink tegenwind en erna in de rug alvorens weer bij station te komen. Genoten van deze prima beschreven wandeling.

 • L&L

  Begonnen bij de ijssalon die op maandag en dinsdag gesloten is…Dit is een aardige wandeling in het groen maar wel 80% over asfalt, en open terrein. Dus niet geschikt voor warme dagen. Het hoogtepunt vonden wij Kasteel Terhorst; een prachtig pauzeplekje bij de fontein. We hebben precies 2 uurtjes gelopen. Dank je wel weer, Jos.

 • Rosa en Hans Bastiaansen Maastricht

  Gisteren (29-08-2021) deze mooie route onder regenachtige herfstachtige omstandigheden gelopen. Maar daar heb je parapluies voor. Wij kwamen niemand tegen. De paden waren idd goed begaanbaar, maar sommige stukken waren zeer modderig, maar dat mocht de pret niet drukken. Zoals vanouds klopte de route helemaal!

Leave a Comment