Comments ( 2 )

  • Erwin Geelen

    Wie denkt dat er in de omgeving van Luik weinig wandelplezier te beleven valt, komt hier bedrogen uit. Deze wandeling biedt – naar mijn bescheiden mening – meer dan voldoende wandelplezier voor de getrainde wandelaar. Tijdens de vele beklimmingen voel je je benen branden, het uitzicht op de rotsen maakt deze inspanning de moeite waard! Rij gerust dus eens naar Tilff, want deze omgeving verrast je in al haar aspecten.

  • Frenk

    Zondag 19 maart hebben wij deze wandeling gelopen. Wat het wandelplezier van ons al snel doet bederven is het vele zwerfafval wat je bijna overal in bos en langs paden tegenkomt in deze streek, zelfs de Ourthe ligt er vol mee. In de regio Luik en Verviers is dit veelvuldig het geval in de overigens mooie natuur. Als je boven op de rots staat, kijk eens naar beneden, je weet niet wat je ziet ! Vraag me af of dit ooit nog goed gaat komen bij die Walen. De klimmetjes zijn verder goed te doen in deze wandeling en zeker de laatste 5 a 6 km van de wandeling zijn de moeite waard.

Leave a Comment