Comments ( 2 )

  • Astrid

    Deze keer wat dichterbij huis gewandeld. De route ging over grote stukken bekend terrein. Maar dat mocht de pret niet drukken we hebben er weer een fijne dag van gemaakt. Mooiste gedeelte is toch wel door het natuurgebied de Ijzerenman met zijn prachtige vennen.Het eerste stukje vonden we wat minder, wat lange stukken langs een drukke weg. Helaas konden we nu niet terecht bij de sponsor om wat te drinken( i.v.m.corona is hij gesloten). Normaal kun je hier genieten op het terras, van wat drinken en iets lekkers van de kaart.

  • Sjef Schmit

    Na wandeling 1174 deze wandeling gelopen. Een mooi stuk door het gebied in de omgeving van de IJzeren Man, dan een stukje door de eigen woonwijk richting molen. Voorbij de molen over veldwegen en door de bossen weer terug naar huis. Een heerlijke wandeling door een prachtige omgeving.

Leave a Comment