Comments ( 6 )

 • Toos

  Er is inderdaad heel veel te zien op deze mooie, afwisselende wandeling, wij hebben er erg van genoten. Mooie combinatie van stad en natuur! De wegwerkzaamheden in Helmond zijn klaar. Bij restaurant de Warande is een coffee to go punt.

 • Jozef

  Via Google-maps kwamen we bij de houten loopbrug voor gesloten houten toegangspoort maar niet bij de ingang van de genoemde parkeerplaats want die bleek bij terugkomst aan de andere kant te zijn.
  Stuk tussen Antoniushoeve en Bosscheweg was één vervelend raadsel.
  Slecht begin maar daarna een erg leuke wandeling!

 • Sjef Schmit

  Vandaag een prachtige wandeling gelopen in de omgeving van Helmond. Je komt je ogen te kort, zoveel is er te zien en te beleven tijdens deze wandeling. Maar liefst 2 prachtige kastelen, een mooi park met leuke vogels, een grafeiland. Maar ook langs beekjes en het kanaal de Zuid Willemsvaart met mooie terrasjes in Helmond. Als je van afwisseling houdt, is dit een schitterende wandeling. Hierna richting Geldrop voor wandeling 1444.

  • Sjef Schmit

   De wandeling aan het begin is verlegd omdat voorbij de Antoniushoeve het pad niet meer te belopen is.

 • Margriet

  Een leuke combinatie van wandelen door de natuur, maar ook door de stad. We hebben met plezier deze tocht gelopen!

 • Astrid

  Een mooie mix van stad en natuur.
  Helaas was t bij punt 5 en 6 op plaatsen niet begaanbaar vanwege de hoge grondwaterstand. Grote stukken van de route stonden blank.Maar al met al een aardige wandeling.

Leave a Comment