Comments ( 2 )

  • Niels

    Wandelroute gelopen op 13-02-2021. Mooie eenvoudige route. Routebeschrijving is kloppend. Houdt er alleen rekening mee dat als er hoogwater is dat deze route lastig begaanbaar is en dat je mogelijk van de route af moet wijken. Wij hebben 1 stukje om moeten lopen vanwege hoog water, maar dat was zeker geen straf.

  • Sjef Schmit

    Vandaag 2 wandelingen langs de Reusel. Gestart in Diessen en daarna wandeling 1329 Esbeek. Het duurt even dat je in het bosgebied Annanina’s Rust komt. Wat een schitterend bos is dit. Mooie bomen lanen en veel rododendrons (helaas nog niet in bloei). Dan kom je langs een watergebied met heel veel (water)vogels. Je steekt de Reusel over via een heel smal brugje en dan langs een heel groot vogelrust gebied. De Reusel blijf je volgen tot aan Diessen en dan nog een leuk kronkelpaadje en langs een visvijver weer terug. Een geweldige wandeling!!

Leave a Comment