Comments ( 9 )

 • paul cools

  Een avontuurlijke wandeling.
  (1) Een aardappelveld wel bewerkt waardoor de veldweg helemaal ontbrak.

  Mooie zichten en zeer afwisselend maar het gpx-bestand heeft er voor gezorgd dat ik toch op de volgweg bleef. (zeker als je een lijn vergeet te lezen in de beschrijving) .
  Ik heb ervan genoten.

  • Huub Rouvroye

   Leuke en afwisselende wandeling. Tunnel is idd heel bijzonder.

 • Ann en Paule

  Wat een prachtige wandeling vol variatie! De veldweg, gelegen tussen de akkers ( punt 1 ) was idd omgeploegd. We liepen helemaal naar links en via het graspad kwamen we uit op de doorgaande weg N627. Klein ommetje maar de moeite waard.
  Was weer genieten vandaag !

 • Anny en Piet

  Zondag 21 November 2020.
  Vanaf het begin was dit al een avontuurlijke wandeling.vergezichten,beekjes,smalle paadjes,flink berg op en af,door de verlichte spoorweg tunnel,2 kastelen,erg smalle doorgangs poortjes ,door de weilanden en 2 x onder prikkel draad moeten kruipen,al met al een geweldig mooie pittige route.
  Anny en Piet.

 • Rob

  We hebben deze route op zondag 29 november gelopen. Zoals anderen hebben aangegeven een verassend mooie en uitdagende route. De weg door het veld is er weer al is het niet meer dan een tractor spoor. Je kan op de verharde weg ook een stukje naar links lopen en daar de veldweg nemen. Na chateau Cortiles ga je door een paar weilanden, in de linker hoek van eerste weiland kun je gemakkelijk onder de prikkeldraad door.
  Al met al een aanrader!

 • Peter Crauwels

  Wij wandelde deze route op 14 februari de tunnel was helaas afgesloten (gevaar voor vallende stalactieten door de aanhoudende koude 🙂 ) , ons instinkt zei dat we dus met de rug naar de tunnel links diende aan te houden aan de hoofdweg voor de tunnel vervolgens aan de T splitsing zijn wij links aangehouden een route die omhoog gaat vervolgens kwamen wij daar in het oude dorpje aan op de top van de berg prachtig !!! In de helft van dit dorpje heb je aan je rechterkant een opening met een trap die naar beneden gaat vervolgens kan je normaal de eerstvolgende links gaan en dan ben je aan de andere kant van de tunnel en kan je de beschrijving verder volgen, helaas konden wij niet naar links en moesten naar rechts beneden aan de straat steek je vervolgens over en ga je meteen naar links het volgende voetpad steek je opnieuw de straat over en ga je vervolgens het veldweg in die naar rechts gaat en kom je vervolgens opnieuw aan de uitgang van de tunnel en kan je de beschreven route verder volgen.

 • Fred Truijen

  Wat een top wandeling! Afgelopen zondag 25 april weer eens zuidwaarts getrokken voor een tocht uit de gids. De heuvels en wijdse panorama’s waren weer een geschenk waar we na lange corona maanden naar uitkeken. Zalige, fantastische wandeling!
  Super rustig, toevallig met veel bloesempracht en ultra groene weiden. Niet twijfelen en voeg dit nummer toe aan je palmares, urenlang Genieten met hoofdletter!

 • Houtappels

  Deze wandeling gelopen op 26-4-2021 in de bloesem tijd van de fruit bomen. Mooie uitzichten op het kasteel in Dalhem. Mochten van een bewoner zelfs in de tuin van de boerderij/kasteel kijken. Je komt bijna niemand tegen. Inderdaad soms heeft de boer de route omgeploegd. Heerlijke omgeving

 • Kenneth

  Topwandeling! Je moet af en toe even “doorbijten” op wat langere stukken verharde weg en tussen de huizen, maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door prachtige paden en weggetjes, mooie uitzichten, veel afwisseling. Hou er wel rekening mee dat de schoonheid wellicht weers- en seizoensgebonden is: als er te veel bewolking is of in de winter zal het allemaal wat minder zijn, vermoed ik.

Leave a Comment