1389. Amstenrade

Comments ( 3 )

 • Frank

  Mooie wandeling in Amstroa.
  Het kasteelpark bleek wegens werkzaamheden helaas gesloten vanaf 1 januari. Jammer.
  Het graspad langs de Geleenbeek is nu een modderpad.

 • Robert Blom

  Het Kasteelpark is weer open! Na het rondje op park onderweg voor deze afwisselende wandeling vanuit Amstenrade, bovenlangs Thull richting en over de Krekelberg. Langs de rand van Schinnen en rondom de Mulderplas waarna een mooi nieuw vlonder pad volgt door het riet. Na een flink stuk langs de Geleenbeek gaat het verder via een stukje bos en gras-pad naar hartje Vaesrade. Bovenlangs de nieuw Ring Parkstad op naar Hommert waarna de ‘finish’ weer in zicht is. De orangerie is momenteel (langdurig) gesloten, maar Bie de Veldwachter iets verderop is het ook goed vertoeven voor een kop koffie en lunch. Route prima op orde en genoten van deze wandeling.

 • Ank en Wim

  een prachtige tocht met mooie start bij het kasteel, auto geparkeerd Bie de Veldwachter, verder verrassende paadjes glooiende akkers, heel mooi Muldersbos en route naar Thull en de Krekelberg ;, langs de Geleenbeek de ijsvogel gespot
  Aanrader!

Leave a Comment