Comments ( 3 )

  • Toos

    Dit is een heel erg mooie wandeling in een voor ons onbekend gebied. Prachtig zoals je langs de meanderende beken kunt lopen. Aan het eind bij de sponsor in de sfeervolle blokhut gluhwein en cappuccino to go gekocht en hiervan genoten bij de straatkachel. Een wandeling om in een ander seizoen zeker nog eens te doen!

  • Astrid

    In het kader van “help ons corona door” begonnen we eerst met een lekkere beker koffie en thee bij de sponsor van deze wandeling. Het mooiste van deze route is toch wel de Aarlesche Vijver en de kronkelende Esperloop.Vandaag was het extra lekker in het bos door het winters zonnetje.. De zonnestralen schenen mooi door de bomen. De mooie witte randjes om de bladeren omdat het gevroren had. ….. in een woord: genieten!! We komen hier zeker eens terug.

  • Sjef Schmit

    Een heerlijke boswandeling. Heel veel bos met als toppertje het ven en de kleine kronkelende Esperloop en daarna de Snelle loop. Je start al direct in het bosgebied en je hebt het idee dat je er niet meer uitkomt. Zoveel mooie bospaadjes met overal beekjes. Bij het ven is de afdaling van een hoge witzand stijlrand een uitdaging, maar als je valt, val je lekker zacht. Ik heb weer genoten vandaag van het Brabantse land.

Leave a Comment