1406. Pepinster

Comments ( 4 )

 • Kenneth

  Deze wandeling die is echt wel de moeite: veel afwisseling, prachtige paden en weggetjes, mooie uitizichten, etc. Minpuntjes: net wat te veel bebouwing naar mijn smaak, zeker het laatste stuk door Pepinster.

 • Stevens

  Gisteren deze schitterende wandeling gelopen! Een en al uitzichten en natuur. Helemaal niet veel bebouwing, is net leuk door die oude gehuchtjes te lopen voor de afwisseling. Ja aan het eind moet je natuurlijk terug door het dorp. Deze komt in onze top tien! Aanrader voor iedereen!

 • Jos Meertens

  Een van de mooiste van deze wandelgids die wij gelopen hebben! De omgeving van Tancrémont is schitterend! Wat een mooie foto’s.

 • Paul Cools

  Echt de moeite en veel gelegenheid genomen voor foto’s te nemen. De bloeitijd van daslook was een pluspunt. De woorden pittig had ik blijkbaar gemist in de tekst maar ter plaatse heb ik het wel degelijk gemerkt. Jammer dat ik na half weg een flinke regenbui moest trotseren en het gras in de weiden niet gemaaid was. Maar de wolken gaven dat een mooi effect aan de foto’s. Kortom, mooie, pittige en avontuurlijke wandeling.

Leave a Comment