1409. Nessonvaux

Comments ( 5 )

 • Mumu.larandonneuse

  Superbe parcours assez vallonné.
  Près de chez nous et pourtant nous avons découvert des chemins.
  Merci à vous,

 • Adri en Trix Voogd

  Schitterende, afwisselende wandeling door bos en velden. Zeer rustige wegen. Meteen in het begin zijn we verkeerd gelopen, maar dat was onze eigen onoplettendheid. Even later weer terug op de route. Het bankje bij de kerk van St Hadelin is een ideale stop.

 • Paul van Stokkom

  Wat een schitterende wandeling in een bijzonder mooi wandelgebied. John en ik hebben hem gelopen op een mooie lentedag. In het begin even een steil en zeer smal paadje overwinnen maar dan heb je ook prachtige uitzichten. Niet geschikt voor korte broeken ivm soms weelderige begroeiing langs de paden.

 • Peter & Bertien

  Vandaag deze schitterende wandeling gelopen die behoorlijk pittig begon. Wij hebben de tip van Paul van Stokkem ter harte genomen en de lange broek aangetrokken, dat was geen overbodige luxe, lange mouwen kwamen trouwens ook goed van pas ivm overhangende braamstruiken. Diverse smalle paden zijn nu al aardig dichtgegroeid.

 • Walter

  vandaag deze mooie wandeling gelopen, we hadden een stralende hemel met zon, zodat we volop konden genieten van de mooie uitzichten. Hadden ook inderdaad de raad maar opgevolgd om een lange broek aan te doen, goeie tip!!!!! Mooie wandeling Jos!! Leuk dat er weer geregeld nieuwe wandelingen verschijnen in de Ardennen.

Leave a Comment