Comments ( 2 )

  • Wim Lemmens

    Heel aardige wandeling waar je niemand tegenkomt en met als topper het holle pad aan het eind. De gemeente Lontzen is bezig met het plaatsen van nieuwe houten genummerde wandelknooppunten. Soms vind je die al terug in de omschrijving van de wandelgids. De laatste maanden zijn er nog meer geplaatst waardoor de huidige tekst niet meer helemaal actueel is maar de wandeling is toch goed te volgen, ook al ontbreekt her en der nog een houten wandelknooppunt.

  • Huub Beckers Maastricht

    Wat een leuke ronde om Lontzen, Astenet en kleine gehuchten. De vele vergezichten maken dit soort wandelingen meer dan leuk. De route is makkelijk te volgen, de tekst is actueel en de door Wim Lemmens genoemde wandelknooppunten zijn allemaal opgenomen in de route.

Leave a Comment