1424. Smeermaas

Comments ( 5 )

 • Rosa en Hans Bastiaansen

  Gisteren met veel wind maar droog weer met vrienden deze prachtige route gelopen. En dat zo dicht bij huis ! De klim naar de Belvedère is een kuitenbijter. Maar een prachtig uitzicht maar ontzettend veel wind.
  Met dank aan de geweldige samensteller Jos.

 • Marcel van der Veur

  De route was niet verkeerd maar langs een woonerf lopen en langs een drukke weg is niet mijn ding ,was wel aardig

 • Stan Weijers

  Wat een leuke route! Wij waren hier nog nooit geweest. Leuk om eens langs die woonboten te wandelen en de Belvedèreberg te beklimmen. Het uitzicht is bijzonder. Als Maastrichtenaar moet je hier geweest zijn. Jos weet steeds weer aparte routes te maken.

 • Rudi

  Vanop Belgisch grondgebied verken je een apart stukje Maastricht. Wie van de waterkant houdt, komt aan zijn trekken met de Zuid-Willemsvaart en de Maas. De doortocht achter de woonboten mag pittoresk genoemd worden. De klim naar de top van de Bélvèdereberg is een kuitenbijter maar daar krijg je ook wat voor terug. Vandaag was dat niet enkel een prachtig uitzicht maar ook nog een doortocht tussen de schapen die de berg begrazen. Dit is een leuke en gemakkelijke route die bovendien ideaal lijkt om met regenachtig weer te wandelen. Voor de liefhebber is er stiekem toch één uitdaging in de vorm van de Belvédèreberg.

 • Ton Rouwenhorst

  Ik zou als wandelaar in punt 2 kiezen voor de route over de camperplaats omdat je op de terugweg nog genoeg te zien krijgt van de Zuid-Willemsvaart
  prachtige route,veel te zien

Leave a Comment