Comments ( 3 )

 • Toos

  Vandaag meteen deze nieuwe wandeling gelopen, erg leuk over het Floriadeterrein. Het viel ons op dat er op verschillende plekken rondom het terrein flink gekapt wordt in het bos en dat er veel grond verzet wordt. We vroegen ons af wat hier staat te gebeuren op dit terrein….
  Mooi om het kapelletje te zien aan het eind en je voor te stellen hoe dit er gestaan moet hebben in het oorspronkelijke landschap…

 • Astrid

  In 2010 ben ik naar de Floriade geweest. Mijn verwachtingen waren daardoor misschien wat te hoog! We dachten dat het nu nog een mooi park zou zijn met mooie borders. Het viel ons wat tegen… In de winter bloeit er sowiezo weinig, maar verder weinig borders , veel bomen en verder mochten de gebouwen wel een onderhoudsbeurt krijgen. De vijvers lagen er wel weer mooi bij.
  Zoals Toos hierboven al aangaf, waren ze nu nog her en der rondom het terrein in de bossen aan het werk. Maar ach… verder even lekker op uit geweest…

 • jan- julicher

  heden 11-01-2023. als je op de floriade geweest bent,toen deze tentoonstelling 1000den mensen trok,met toen tal van mooie exposities,en prachtige borders,is nu teleurgesteld,in het eens ,toen prachtige park, de landenpaviljoens zijn opgeruimd,alleen het bedrijfsverzamelgebouw en campus gebouwen met innovatoren ,herinneren aan de expo. de wandeling kan het beste worden herzien.geen voetbalveld en schietbaan meer.wel kan men er nog enkele uurtjes verpozen.Tussen de visvijvers is het graspad nog niet hersteld. mvgr

Leave a Comment