Comments ( 3 )

 • Jan Stevens

  Vandaag gelopen
  Mooie en afwisselende route
  Bij ingang kasteeltje Hattem weg tijdelijke afgesloten ivm opschoning grachten Is misschien maar voor een week
  Bij punt 6 moet wkp 17 zijn wkp 97

 • Sjef Schmit

  Vandaag deze lekkere lange wandeling gelopen en daarna 1158 (Haaren/D). Een wandeling door de velden en landwegen richting kasteeltje en monument nabij Roermond. Dan een mooi pad langs de Hambeek die enkele weken geleden zo hoog stond dat heel wat bewoners hun huis hebben moeten verlaten. Nu een leuk beekje. Dan een heel stuk langs de plassen en maasarm bij Linne. Je loopt door de uiterwaarden met een prachtig uitzicht op het water en omgeving. Een heerlijke mooie wandeling.

 • Astrid

  Een grijze, koude dag vandaag maar toch op pad. Lekker struinen door de velden en het broekbos. Schitterend hoe Kasteeltje Hattem erbij ligt. Een mooi stuk langs de Hambeek. En dan hop je van de ene dijk naar de andere dijk. Wanneer je weer bijna bij het start punt bent, krijg je eerst nog een mooi smal pad met rechts de Maas. Hier heb je ook goed zicht op de Lus van Linne…
  Ondanks het grauwe weer, toch genoten van deze wandeling!

Leave a Comment