Comments ( 4 )

 • Jean Meers

  Korte, maar zeer mooie wandeling.

 • Rudi

  Een korte stadswandeling in Bilzen die duidelijk maakt hoe groen dit stadje eigenlijk is. Geen paniek voor de dorstigen en hongerigen onder u, rondom het marktplein is genoeg eet- en drinkgelegenheid om de innerlijke mens te versterken. Maar de verschillende kleine parkjes, de groene stroken langs de Demer en de visvijvers staan met deze route toch in de spotlights. Middenin het groen, bovenop de Borreberg, stuit je zelfs op een heuse uitkijktoren. De trappenpaden die je op en af deze Borreberg brengen, vormen de enige hellingen in deze route. Kort samengevat is dit een leuk en verrassend groen wandelingetje in het centrum van Bilzen.

 • Robert Blom

  Combi-wandeling 224+1430. Het heerlijke weer is terug en dus tijd om al vroeg op pad te gaan. Om kwart na 9 van start vanaf de parkeerplaats in Bilzen voor twee vrij vlakke wandelingen door mooie parken, bos en weilanden en een bezoek aan Kasteeldomein Alden Biesen. Dit alles gecombineerd met een rondje stadswandeling met nog eens 5 parkjes en de uitzichttoren. Onderweg koffie met (heel veel) appelgebak bij Chopin en genoten van de zeer afwisselende omgevingen en het heerlijke zonnetje. Routebeschrijving prima in orde!

 • L&L

  In een heerlijk maart-zonnetje met drieen lekker rondom Bilzen gewandeld, en op plekjes geweest waar je anders zo zou langs lopen. Even lopen zoeken naar Frituur Big John, maar dit staat hoog op de muur aangegeven. Na afloop even naar de Krekel in Zutendaal gereden voor een heerlijk Belgisch frietje..
  Dank jullie wel,

Leave a Comment