1435. Beek – Ubbergen

Comments ( 5 )

 • Astrid

  26-5-’21 Was ik in Beek bij Nijmegen. Helaas door tijdgebrek kon ik deze wandeling maar gedeeltelijk lopen. Ik heb gekozen om de auto te parkeren bij de startplek en te beginnen bij nr 4. De wandeling gaat al snel door een mooi dal. Even verder op loop je door een schitterend bos van beukenbomen en het frisse groen van o.a varens. Na een flinke klim komt u bij het mooiste stuk van de route, met een prachtig uitzicht en de Duivelsberg. Klein stukje verder, eventueel, een leuke pauzeplek bij Pannenkoekenhuis de Duivelsberg. Dat is genieten op het gezellige terras. Helaas begon het hard te regenen waardoor het er voor mij niet in zat. Eenmaal, bij punt 7, de asfaltweg over gestoken, komt u via een verrast leuk smal pad weer snel op de parkeerplaats/startpunt. Helaas had ik er 2 fikse regenbuien opzitten. Maar deze magnifieke wandeling maakte veel goed. Ik kom zeker eens terug….maar dan om de route in totaliteit te lopen,14,5 km, ipv nu 7,8 km …… en dan hopelijk met een zonnetje!

 • Ferre en Elly

  18 /09/2021 deze wandeling gedaan .
  pittige wandeling met veel traptreden maar was goed te doen .
  Van begin tot het einde echt genoten van de wel heel mooie boswandeling.
  Zeker eens doen , was een topdag .

 • Wim Kuijpers

  Dit is een wandeling die je beter in de lente of zomer kunt ondernemen. In ieder geval niet gaan wandelen als het daarvoor enige dagen erg regenachtig weer is geweest. We liepen deze wandeling op 6 januari 2022. Het is een populaire wandeling waardoor de paden werkelijk in modderbaden waren veranderd door al de voetstappen. Je wandelt voornamelijk door bossen waardoor het met koud en nat weer extra kil en nat aanvoelt. Dus trek erop uit op een mooie warme dag en dan is deze wandeling meer dan de moeite waard.

 • Walter Van Gorp

  Gisteren deze wandeling gelopen, prachtige wandeling, hele mooie omgeving. Er zitten inderdaad heel wat klimmetjes in. We hebben super genoten van deze wandeling. Spijtig dat door Corona de horeca onderweg gesloten was, hopelijk kunnen we in de zomer deze wandeling nog eens herhalen met een terrasje erbij dan!!

 • N.Verheijden

  een heel mooie wandeling. Fijn dat het in 2 delen gelopen kan worden!

Leave a Comment