1435. Beek – Ubbergen

Comments ( 2 )

 • Astrid

  26-5-’21 Was ik in Beek bij Nijmegen. Helaas door tijdgebrek kon ik deze wandeling maar gedeeltelijk lopen. Ik heb gekozen om de auto te parkeren bij de startplek en te beginnen bij nr 4. De wandeling gaat al snel door een mooi dal. Even verder op loop je door een schitterend bos van beukenbomen en het frisse groen van o.a varens. Na een flinke klim komt u bij het mooiste stuk van de route, met een prachtig uitzicht en de Duivelsberg. Klein stukje verder, eventueel, een leuke pauzeplek bij Pannenkoekenhuis de Duivelsberg. Dat is genieten op het gezellige terras. Helaas begon het hard te regenen waardoor het er voor mij niet in zat. Eenmaal, bij punt 7, de asfaltweg over gestoken, komt u via een verrast leuk smal pad weer snel op de parkeerplaats/startpunt. Helaas had ik er 2 fikse regenbuien opzitten. Maar deze magnifieke wandeling maakte veel goed. Ik kom zeker eens terug….maar dan om de route in totaliteit te lopen,14,5 km, ipv nu 7,8 km …… en dan hopelijk met een zonnetje!

 • Ferre en Elly

  18 /09/2021 deze wandeling gedaan .
  pittige wandeling met veel traptreden maar was goed te doen .
  Van begin tot het einde echt genoten van de wel heel mooie boswandeling.
  Zeker eens doen , was een topdag .

Leave a Comment