1437. Eindhoven

Comment ( 1 )

  • Astrid

    Wat een heerlijke “stads”wandeling. De meeste kilometers loop je langs het water. De ene keer is het de Dommel de andere keer de Tongelreep. Bij de grote vijver de Vleut heb je een mooi uitzicht over het Prehistorische Dorp. En wie van kunst houd zit ook goed bij deze wandeling. Veel kunstwerken in het stadswandelpark. Vanaf punt 4 is het vooral de natuur waar je heerlijk in waant: eerst door het Dommelplatsoen dan bij de Genneper watermolen en nog een mooi stuk langs de Dommel. Je zou bijna vergeten dat je zo dicht bij de stad Eindhoven bent.
    Tip: Blijf een weekend in Eindhoven. Een dag voor te shoppen (wanneer het weer mag ivm corona) en de andere dag deze wandeling lopen, in de mooie parken en al het groen om Eindhoven. Doen!!

Leave a Comment