Comments ( 3 )

 • al

  mooie wandeling pas op bij het paadje rechtsaf bij ingang dierenpark staan hoge brandnetels dus geen korte broek.
  voor de rest mooie en duidelijk beschreven route
  Bedankt Jos

 • Sjef Schmit

  Na wandeling 1447 deze korte wandeling gelopen. Na veel regenval kunnen sommige paden, zeker in het begin, nogal modderig zijn. Richting Schinveldse bossen naar het bovenmeer. Vandaag was het mooi helder weer, dus het uitzicht was prachtig. Via de visvijvers richting Schinveld en dan over een prachtige fiets/loopbrug richting kasteelhoeve met mooie tuin terug naar de Müle. 2 fijne wandelingen die goed te combineren zijn.

 • L&L

  Vandaag was het Hemelvaartsdag en dat was te merken bij de parking bij het Tierpark; alles tjokvol, en we kregen nog net 1 plaatsje. Deze makkelijke wandeling in 1,5 uurtje gelopen, met verder niet veel speciaals onderweg.
  Bedankt, Jos en tot de volgende Hike!

Leave a Comment