Comments ( 3 )

  • Toos

    Dit is een prachtige wandeling. In het begin passeer je een oude boerderij met een enorme boom. Dan volgt een mooi stuk over het terrein van Maria Auxiliatrix waar mooie kunstobjecten te bewonderen zijn. Verder door prachtige natuur en aan het eind een leuke plek voor een coffee to go. Echt de moeite waard!

  • Astrid

    Vandaag deze leuke, “verse”, korte wandeling gelopen. Omhoog en omlaag, kronkelend door het Jammerdal met zijn leuke vennen. Nog even door Egypte …. en dit allemaal in 8,7 km! We hadden het geluk dat de kringloopwinkel, gevestigd in het klooster, open was. Ter afsluiting een koffie en thee to go bij de sponsor …. Oelespot.

  • Jan Maessen

    Jos noemde het alsof je jezelf in de Ardennen waande en daar is alles mee gezegd. Het is een ongelooflijk mooie wandeling, je valt van de ene verbazing in de andere. Het landschap is zo divers en afwisselend, en iets wat je nooit zou verwachten in het vlakke midden Limburg. Ook de afsluiting op het terras van de Abdij is een absolute must. Jos, dank voor deze prachtige Paaszondag 17-4-2022

Leave a Comment