1442. Eygelshoven

Comments ( 4 )

 • Luc Jakobs

  Prachtige wandeling en een mooie hommage aan Jan! Er zitten typische Jan-dingen in de route: paden langs de bosrand, waar Jan gek op was, open plekken, waar hij dan vaak een frisbee tevoorschijn haalde. En verborgen paadjes, die Jan altijd in zijn routes had. Kortom, we hebben genoten van een prachtige tocht met mooie herinneringen aan Jan!

 • Chris Blatnik

  Vandaag deze zeer leuke wandeling gelopen. En wat een verassing wat je nog tegenkomt, schitterende vergezichten, paadjes die ik nog niet kende, terwijl ik uit Kerkrade kom.Ja en aan het einde kom je dan bij Jan terecht. Deze man heeft zeer veel wandelingen in de Eifel en Ardenne uitgezet. En ik heb er heel veel wandelingen van de wandelgids gelopen. In de Eifel zelfs zoveel dat er maar een stuk of 6 overblijven om te lopen.(In de lente en zomer zijn de Eifel en Ardenne bij uitstek mijn favoriete wandelgebied) Het waren stuk voor stuk schitterende wandelingen, die mij heel veel wandelplezier hebben bezorgd. Het gaf mij ieder keer een vakantiegevoel. Ik hoop dan ook ten zeerste dat in naam van Jan nog heel veel wandelingen in de Eifel en Ardenne zullen volgen.

 • Nel

  Deze wandeling hebben we speciaal gelopen als eerbetoon aan Jan! Het is een heel mooie wandeling. We vonden het heel bijzonder om een bezoek te brengen aan zijn graf. Tevens dank aan jullie hele team dat dankzij jullie inzet, er heel veel mensen zo’n prachtige wandelingen kunnen maken.

 • L&L

  Heel aardige wandeling met hier en daar wat hoogteverschil, maar voor iemand die nog goed ter been is prima te doen. Bij punt 1 waar staat: Na 100 m gaat u boven aan de ongelijke 4-sprong bij zitbank R…..ontbreekt de zitbank. Wel staat er een blauw paaltje. Bij Os op de camping was helaas nog gesloten.
  We hebben Jan nog even bedankt bij zijn laatste rustplaats; wat een prachtige plek, overigens.
  Onze bedankjes gaan dan ook weer uit naar Jos en postuum naar Jan, voor het samenstellen van al die mooie wandelingen met steeds weer verrassende paadjes.

Leave a Comment