Comments ( 2 )

  • Astrid

    Wij als fan vd De Dommel vonden deze route weer helemaal top! Een schitterende wandeling vooral nu in het voorjaar met al die mooie bloeiende bermen, bomen en het frisse groen langs de waterkant. Een heerlijke plek om te pauzeren bij de Collse watermolen. Ook nu was t wat drassig maar wel te doen!

  • Sjef Schmit

    Heerlijk struinen langs de kleine Dommel. Daar is van alles te zien en te beleven. Ook een mooi stukje langs het kanaal. Soms wel even drassig en nat, maar het blijft een mooi gebied rond de Dommel. Als kers op de taart de mooie watermolen Colise en dan ook nog op het einde het kasteelpark met het kasteel zelf. Samen met wandeling 1386 Helmond, vandaag weer genoeg kastelen gezien. Het blijven imposante en gelukkig mooie goed onderhouden gebouwen.

Leave a Comment